Na úvod
Servis a revize
Resuscitace
Technické ventily
Blog
Kontakty
Ambuvak, základ první pomoci

09.02.2017

Pod názvem Ambuvak se skrývá přístroj, který by neměl chybět v žádném zdravotnickém zařízení – ruční resuscitátor.
Ambuvak, základ první pomoci

Pod názvem Ambuvak se skrývá přístroj, který by neměl chybět v žádném zdravotnickém zařízení – ruční resuscitátor. Jeho prostřednictvím se provádí umělé dýchání. Ruční dýchací vaky se skládají ze samotného vaku, doplněného spojovací trubicí, ventily a obličejovou maskou.

Jak Ambuvak používat

Před zahájením umělého dýchání ověříme, zda jsou průchodné dýchací cesty. Pokud ne, vyčistíme ústní dutinu a vyjmeme všechna cizí tělesa. Pokud je potřeba odstranit sekrety, zvratky či hleny, pomůže nám vzduchová odsávačka.

Postiženému otevřeme ústa a předsuneme dolní čelist. Pak již použijeme resuscitátor. Přiložíme obličejovou masku, která musí obemknout ústa i nos. Jednou rukou stlačujeme vak, druhou pak přidržujeme masku.

Resuscitátory pro děti

Pro ošetření malých pacientů máme v sortimentu speciální dětské resuscitátory. Liší se nejen velikostí obličejových masek, ale zároveň i objemem vaku. Novorozenecký resuscitátor se dodává o objemu 240 ml, dětská varianta pak ve variantě 500 ml. Své uplatnění naleznou Ambuvaky pro děti nejen v pediatrických ordinacích, ale i ve školkách, školách, na stadionech a sportovištích. Přístroje je možné připojit na kyslíkový přístroj.

Při záchraně života spoléhejte na kvalitu

Při výběru resuscitátoru vám velmi rádi poradíme, s prodejem špičkové zdravotnické techniky světových značek máme dlouholeté zkušenosti. Zároveň přicházíme s ucelenou nabídkou zákaznických služeb – od odborného servisu až po pravidelné revizní prohlídky.

Přejeme vám pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 


 

 

 


 


Navštivte partnerské weby