Na úvod
Servis a revize
Resuscitace
Technické ventily
Blog
Kontakty
Kyslíkový přístroj pro domácí použití

12.04.2016

Hledáte kvalitní kyslíkové přístroje pro domácí použití? Přečtěte si osvědčené typy na užitečné domácí dýchací přístroje, zdravotní pomůcky, generátory kyslíku a ionizátory vzduchu!
Kyslíkový přístroj pro domácí použití

Domácí kyslíkové přístroje

Pokud sháníte kyslíkové přístroje na domácí použití, máme pro vás několik užitečných informací a tipů. Domácí kyslíkové přístroje zlepšují kvalitu dýchání u alergiků, astmatiků a osob trpícími dýchacími obtížemi a mohou vám také pomoci snížit pocit stresu a únavy. Mezi užitečné zdravotní prostředky a pomůcky pro lepší dýchání můžeme zařadit dýchací přístroje, generátory kyslíku, čističky vzduchu a ionizátory.

Zvolte si správný kyslíkový přístroj pro použití v bytě, rodinném domě, na chatě, chalupě nebo na procházky!

Nevyznáte se v široké nabídce kyslíkových přístrojů a generátorů kyslíku? Připravili jsme pro vás jednoduchý přehled nejčastěji využívaných druhů přístrojů pro zlepšení dýchání.

Kyslíkové generátory pro domácí použití

  • Kyslíkový stolní přístroj OXYBELL nepotřebuje žádnou tlakovou láhev kyslíku (O2) a přesto vám bude dodávat kvalitní cca 93% kyslík pro dýchání. Tento malý stolní generátor má tichý chod, snadno se obsluhuje a je vhodný pro individuální domácí používání.
  • Dalším domácím dýchacím přístrojem je koncentrátor kyslíku Oxygen Concentrator pro pacienty, kteří byli propuštěni do domácího ošetřování s podmínkou podávání zvlhčeného kyslíku.
  • Dále stojí za zmínku pojízdný oxygenerátor pro domácí používání, který je dodáván s kyslíkovými brýlemi a zvlhčovačem s průtokoměrem. Rozměry přístroje jsou 31×30×61 cm, váží 14,5 kg.
  • Doporučit vám můžeme také profesionální lázeňský generátor kyslíku EverFLO určený pro lázeňskou péči, domovy důchodců, zdravotní centra a samozřejmě také pro domácí používání pro osoby, které bez kyslíku nemohou být.
  • Kompletní nabídku domácích výrobníků kyslíku naleznete na stránce kyslíkové generátory.

Domácí kyslíková terapie

Oxygenoterapie, což je kyslíková kůra a dýchání zvlhčeného kyslíku, je určená pro domácí léčbu pacientů nemocných s chronickou respirační insuficiencí vzniklou na podkladě plicních a vaskulárních onemocnění, některých onemocnění hrudní stěny jako je těžká kyfoskolióza Th páteře, neurologických poruch a dále u nemocných s chronickou respirační insuficiencí při těžké obezitě

 

Účinek oxygenoterapie byl opakovaně prokázán u pacientů s chronickou plicní obstrukční nemocí a indikace oxygenoterapie byla pro zlepšení kvality života rozšířena na všechna plicní onemocnění, která jsou doprovázena hypoxemií.

 

Kompletní dýchací terapeutické přístroje pro domácí použití, pro léčebné lázně a ústavy, přenosné kyslíkové přístroje na procházku, výlet nebo cestování nebo pro postižené osoby pohybující se na invalidním vozíku naleznete na stránce domácí oxygenoterapie.

Domácí čističky vzduchu

K pročištění a ozdravení ovzduší v městském bytě, rodinném domě nebo v kanceláři doporučujeme domácí čističky a ionizátory vzduchu. Tyto přístroje pomáhají alergikům a astmatikům ke zlepšení kvality života, kvalitnějšímu dýchání a působí antidepresivně. Proces ionizace vzduchu pročisťuje ovzduší od mikročástic pylu a alergenů, odstraňuje mikročástice prachu, hubí bakterie, ale také pomáhá odstranit nepříjemný zápach (cigaretový kouř, zvířecí pachy apod.). Čistička vzduchu Ionic Care dokáže také působit jako lapač prachu z peří domácího ptactva.

 

Poznámka: Pokud dbáte o své zdraví a dýchací cesty, doporučujeme vám navštívit také stránky věnované inhalátorům.

Přejeme vám pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 


 

 

 


 


Navštivte partnerské weby