Na úvod
Servis a revize
Resuscitace
Technické ventily
Blog
Kontakty
Tlakové láhve a ventily, na kterých závisí život

21.11.2016

Medicinální plyny skladované v tlakových lahvích významně napomáhají při léčení, tlumení bolesti i samotné záchraně lidských životů. Jejich výroba a skladování musí splňovat velmi náročné předpisy. Nejčastěji se pro plnění používá kyslík, který se využívá i při domácí léčbě oxygenoterapií.
Tlakové láhve a ventily, na kterých závisí život

Kyslík stále při ruce

Ocelové tlakové láhve O2 jsou dle potřeb dodávány v několika objemech – od 2 l až po 2000 l. K tlakovým lahvím se dále připojují redukční a tlakové ventily, popř. zvlhčovač kyslíku či ambuvak.

 

Kyslíkové láhve se vyrábějí v mnoha variacích, tak aby pokryly potřeby všech pacientů. Mobilní variantou je např. přenosná kyslíková bombička OXYFIT pro domácí použití, kterou lze bez problémů přibalit na procházku, nákup či cestu k lékaři. Kyslíkovou bombičku často využívají i sportovci či lidé pracující pod velkým stresem, neboť krátkodobá inhalace kyslíku rychle posiluje organismus a odbourává únavu.

 

Největší verze kyslíkových lahví s náplní 2000 litrů jsou určeny pro velká lékařská zařízení, jakými jsou např. domovy důchodců, i k napájení domácí oxygenoterapie. Domácí oxygenoterapie představuje kompletně vybavený přístroj pro dýchání zvlčeného kyslíku. Součástí dodávky jsou kromě samotné tlakové láhve O2 i redukční ventil s rychlospojkou, zvlhčovač s průtokoměrem, inhalační masky a kyslíkové brýle.

Ventily, které nesmí selhat

Medicinální tlakové a redukční ventily společnosti GCE GROUP jsou vyráběny z kvalitního nerezového materiálu a jsou určeny pouze pro lékařské použití jako schválený zdravotnický prostředek třídy II.b. Nejkvalitnější ventily splňují nároky evropského certifikátu CE 0434 a norem ISO 9001 a ISO 13485.

 

Tlakové a redukční ventily se dodávají v několika provedeních, např. se dvěma výstupy, se standardním regulátorem průtoku i regulátorem stlačeného vzduchu (regulace průtoku AIR). V nabídce se samozřejmě nacházejí i různé varianty pro jednotlivé medicinální plyny – O2, NO2, CO2, popř. i redukční ventil CO2 s ohřevem pro uhličité zábaly v lázních a rehabilitačních provozech.

Spolehlivost přístrojů záleží i na kvalitě servisu

Kvalitní dodavatelé zdravotnické techniky poskytují plný záruční a pozáruční servis, včetně dodávky potřebných náhradních dílů. Společnost KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. patří mezi ověřené profesionální firmy s dlouholetou tradicí, která kromě servisu zajišťuje i revize a odborné bezpečnostně technické kontroly.

Přejeme všem pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 


 

 

 


 


Navštivte partnerské weby