Na úvod
Servis a revize
Resuscitace
Technické ventily
Blog
Kontakty
Je vaše ordinace plně vybavena důležitými lékařskými přístroji?

13.02.2017

Zařizujete nově ordinaci nebo plánujete nákup nových lékařských přístrojů? Jsme specialisté na zdravotnickou techniku s 17letou tradicí, jsme proto připravení pomoci vám s výběrem.
Je vaše ordinace plně vybavena důležitými lékařskými přístroji?

Jednoduchý nákup na jednom míst

Pro lékaře a zdravotníky provozujeme specializovaný eshop se zdravotnickou technikou. Prodáváme pouze produkty prověřených světových značek, za jejichž kvalitu ručíme. Vyberete si vše, co vaší ordinaci chybí – elektrokardiografy, fonendoskopy, otoskopy, laryngoskopy, tonometry, teploměry a třeba i alkoholtestery.

Resuscitační přístroje jako povinné vybavení

V nabídce naší firmy naleznete i resuscitační přístroje, které jsou povinnou výbavou většiny zdravotnických zařízení. Resuscitační brašnu či kufr ocení i praktičtí lékaři, kteří za svými pacienty vyrážejí do terénu. Resuscitační brašna obsahuje vytahovač jazyka, rozevírací šroub do úst, půllitrovou tlakovou lahev s náplní 100 litrů kyslíku pro dýchání, redukční ventil a samozřejmě ambuvak s resuscitační maskou i inhalační masku.

Defibrilátory pro profesionály i laiky

Pro odborný lékařský personál nabízíme defibrilátory PRIMEDIC, LIFE POINT a PHYSIO-CONTROL. Nezapomínáme však ani automatické defibrilátory pro laickou veřejnost. AED defibrilátory jsou určeny především pro školy, kina, plavecké a sportovní areály, nákupní centra, hotely a rekreační střediska. Uplatnění jistě naleznou i ve velkých firmách či na festivalech a jiných masových kulturních akcích.

Prodejem náš servis nekončí

Všem našim zákazníkům garantujeme plný záruční servis i pozáruční opravy. Součástí našich odborných služeb jsou i pravidelné revize zdravotnických prostředků, které jsou vyžadovány zákonem 268/2017 Sb. Pouze na přístroje, kterým je dána veškerá péče, se můžete ve své praxi spolehnout.

Přejeme vám hodně štěstí a mnoho spokojených pacientů!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 


 

 

 


 


Navštivte partnerské weby