Na úvod
Servis a revize
Resuscitace
Technické ventily
Blog
Kontakty
Problémy s imunitou, stresem, respiračním onemocněním či nedostatkem kyslíku vyřeší kyslíkový koncentrátor?

07.08.2020

Objevte blahodárné účinky kyslíku na lidský organismus. Přinášíme tip na elektrické koncentrátory kyslíku a jiné kyslíkové přístroje a doplňky, které naplno využijete doma i na cestách.
Problémy s imunitou, stresem, respiračním onemocněním či nedostatkem kyslíku vyřeší kyslíkový koncentrátor?

Kyslíkové koncentrátory jsou speciální dýchací přístroje, které produkují až 95 % kyslík. Jejich pořízení je vhodné nejen do domácnosti, ale především pro lékařské účely (nemocnice, domovy důchodců a LDN, léčebné lázně, ale také rehabilitace a fitness centra). Kyslík zlepšuje kvalitu dýchání a života, pozitivně působí při respiračních onemocněních a dýchacích obtížích způsobených alergií a astmatem. Zvlhčený kyslík zlepšuje imunitu, metabolismus a psychickou kondici. Všechny elektrické koncentrátory kyslíku jsou dodávány včetně záručního i pozáručního servisu.

 

Kvalitnější spánek díky zvlhčenému kyslíku

Účinky O2 můžete využívat i ve spánku, a to díky tichým generátorům, které produkují zvlhčený kyslík a zaručí vám tak kvalitní a ničím nerušený spánek po celou noc.

 

Mějte kyslík vždy u sebe

Díky přenosným generátorům kyslíku pak nemusíte být vázáni na prostředí domova. Oxygenerátor si i s nabíječkou a baterií uložíte do tašky a můžete vyrazit na nákup, na zahradu či na dovolenou. Vyzkoušejte nejmenší a nejlehčí kyslíkový koncentrátor na světě.

 

Oxygenerátory do auta i do letadla

Lidé, co často cestují autem ocení generátor kyslíku do auta, který obnovuje buňky, odstraňuje únavu a podporuje soustředění. Kyslík mimo jiné zabezpečí rychlejší reakce. Pro ty, co často využívají leteckou dopravu, doporučujeme certifikovaný oxygenerátor do letadla, jenž byl vyvinut ve spolupráci se státním leteckým úřadem v USA a byl spolehlivě testován až do výšky 4.000 metrů nad mořem.

 

Chcete poradit s výběrem kyslíkového generátoru?

Obraťte se na specialisty!

 

KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.
Božkovská 38
326 00 PLZEŇ - Slovany
E-mail: krasny@szo.cz
eshop: www.SZO.cz


 

 

 


 


Navštivte partnerské weby