Na úvod
Servis a revize
Resuscitace
Technické ventily
Blog
Kontakty
Redukční ventily, které se používají ve zdravotnictví

25.10.2016

Připravili jsme přehled nejčastěji používaných redukčních ventilů a s nimi souvisejících lékařských přístrojů.
Redukční ventily, které se používají ve zdravotnictví

Nerezové redukční ventily

Ve zdravotnictví se používají redukční tlakové ventily z kvalitního nerezového materiálu. Nejčastěji jde o redukční ventil s rychlospojkou určený na tlakovou láhev kyslíku (tam kde není centrální rozvod kyslíku) a redukční ventil se dvěma výstupy který má navíc dva na sobě nezávislé výstupy a zabudovaný regulátor průtoku. 

Mosazné redukční ventily

V naší nabídce najdete i tlakové ventily pro technické účely z kvalitní mosazy. Z mosazy je například tlakový ventil CO2 s ohřevem. Tento ventil se používá v lázeňských zařízeních a rehabilitačních wellness střediscích pro aplikaci suché uhličité koupele. Tlakové ventily pro zdravotnictví a lékařské účely jsou schváleným zdravotnickým prostředkem třídy II.b.

Inhalace kyslíku je vynikající na doplnění energie

Potřebujete rychle zmírnit únavu, posílit organismus, a navodit pocit větší energie a elánu? Pak vám doporučujeme vyzkoušet inhalaci z kyslíkové bombičky OXYFIT. Jedná se o přenosný kyslíkový spray s náplní 15 l O2 s inhalačním náústkem, který vám poskytne kvalitní 99,5% kyslík pro domácí použití. Sprej si můžete vzít kamkoli s sebou ven, na procházku, nákupy nebo na poštu, atd.

Tlakové láhve a kyslíkové přístroje

Kromě redukčních ventilů vám dodáme také kompletní kyslíkové přístroje, tlakové láhve i přenosné kyslíkové spreje. V naší nabídce naleznete např. tlakové láhve O2(na kyslík) určené pro domácí používání k napájení kyslíkových zařízení jako je domácí oxygenoterapie(kyslíkové léčebná kůra, dýchání zvlhčeného kyslíku). Naše tlakové láhve jsou schválené pro pracovní tlak 200 bar (tlaková zkouška se dělá na tlak 300 barů).

Poskytujeme záruční i pozáruční servis

Na redukční tlakové ventily, lékařské přístroje a zdravotnickou techniku poskytujeme plný záruční i pozáruční servis, provádíme revize a bezpečnostně technické kontroly.


Přejeme vám pevné zdraví!

Tým KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o.

Podpořte nás na FACEBOOKU
!







 

 

 


 


Navštivte partnerské weby