Na úvod
Servis a revize
Resuscitace
Technické ventily
Blog
Kontakty
Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika podporuje záchranáře Českého červeného kříže

12.02.2016

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. finančně podporuje Záchranný tým ČČK Ostrava, který ročně realizuje více než 100 zdravotnických asistencí.
Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika podporuje záchranáře Českého červeného kříže

Záchranný tým OS ČČK Ostrava má nového sponzora

Novým podporovatelem záchranného týmu OS Českého červeného kříže v Ostravě se stala společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o., která se specializuje na prodej zdravotnického materiálu a techniky, lékařských přístrojů a dezinfekčních prostředků.

 

Záchranný tým OS ČČK Ostrava vznikl v říjnu roku 2003 jako součást Oblastního spolku Českého červeného kříže v Ostravě. V týmu záchranářů jsou absolventi studijních středisek, zdravotničtí instruktoři, zdravotní sestry, diplomovaní zdravotničtí záchranáři, studenti medicíny a všichni splňují kvalifikaci Zdravotník zotavovacích akcí.

 

Záchranáři z Ostravy poskytují zdravotnické asistence na sportovních, kulturních a společenských akcích a jsou také připraveni pomáhat při hromadných neštěstích, katastrofách a jiných mimořádných událostech jako jsou povodně, pohřešování osob, pátrací akce apod. Záchranný tým ČČK Ostrava ročně realizuje více než 100 zdravotnických asistencí.

Finanční podpora záchranářů v Ostravě

 

KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. dodává vybavení záchranným týmům

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. je dodavatelem zdravotnické a záchranářské techniky, kterou při své práci používají záchranné týmy. Například jde o plně vybavený resuscitační kufr, defibrilátory, které elektrickým výbojem obnoví správnou činnost srdce, resuscitační pumpy pro neodkladnou kardiopulmonální resuscitaci a také dýchací přístroje k umělé plicní ventilaci při zástavě dechu nebo k podpůrnému prohloubení spontánních dechů.

 

Foto: Oficiální web Záchranného týmu ČČK Ostrava

Přejeme OS ČČK mnoho úspěchů!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz

 


 

 

 


 


Navštivte partnerské weby